چگونه برای پیدا کردن شغل در کانادا، یک رزومه خوب بنویسیم

رزومه شما باید واضح و مختصر باشد و به صورت استراتژیکی صلاحیت شما را برای دریافت موقعیت شغلی مورد علاقه تان نشان دهد. رزومه باید مهارت ها، تجربه کاری و خواسته های شما را منتقل کند.

رزومه باید بتواند توضیح دهد که چه کاری را می توانید به صورت حرفه ای انجام دهید و نشان دهد که چه فیلد شغلی را قادر به انجام هستید. فرصت های شغلی ممکن است به طور غیر منتظره ای پیدا شوند. یک رزومه به سبک مدرن و به روز شده، یک ابزار مهم برای جستجوی شغلی موفق در کاناداست. در ادامه بایدها و نبایدهایی که در نوشتن رزومه خوب به ما کمک می کند را مطرح کرده ایم.

مطالب مرتبط:چگونه در کانادا شغل پیدا کنیم؟

نکاتی که باید در رزومه ذکر شود:

1. رزومه شما باید واضح و مختصر باشد.

به طور کلی هر کارفرما تنها 30 ثانیه روی رزومه شما زمان می گذارد و رزومه شما باید طوری باشد که او بتواند توانایی شما را در این زمان کوتاه متوجه شود.

چگونه برای پیدا کردن شغل در کانادا، یک رزومه خوب بنویسیم

چگونه برای پیدا کردن شغل در کانادا، یک رزومه خوب بنویسیم

2. رزومه خود را چندین بار مطالعه کنید و اصلاح نمایید.

اطمینان حاصل کنید که اشتباهات املایی و دستور زبانی وجود نداشته باشد. یا بهتر است که به شخص دیگری نیز بدهید تا آن را بخواند و ایرادات را بگوید. یک اشتباه املایی ساده در رزومه می تواند احساس منفی به کارفرما وارد می کند و حتی می تواند کارفرما را به طور کلی منصرف کند.

3. رزومه خود را در 2 صفحه مختصر کنید.

تاکید رزومه خود را بر آخرین تجربه های خود قرار دهید. تجارب و سابقه کارهای قدیمی مثلا برای 15 سال پیش را مختصرا اشاره نمایید یا حتی حذف کنید. به این ترتیب کارفرما می توانید بر اطلاعات مهمتر تمرکز کند.

4. رزومه خود را با توجه به موقعیت شغلی که درخواست می دهید، تنظیم کنید.

سعی کنید در رزومه خود تجارب و دستاوردهای مرتبط با شغل درخواست داده شده را پر رنگ تر نشان دهید. این کار را می توانید بر اساس آگهی استخدام و یا مطالعه وبسایت کارفرما انجام دهید.

5. هر کاری را که انجام داده اید را برجسته تر کنید.

برای این کار بهتر است که از فیلد “تجربه کاری” در رزومه خود استفاده کنید تا کارفرما با نگاهی اجمالی متوجه تجربه و سابقه ی شما شود.

6. صادق باشید.

دروغ نوشتن در رزومه هرگز ایده خوبی نیست. شما هم نمی خواهید با بیش از حد نشان دادن مهارت و یا سابقه کار خود، کارفرمایان را گمراه کنید. درباره هرآنچه هستید و هرآنچه ارائه داده اید، اعتماد به نفس داشته باشید.

7. دستاوردهای خود به صورت کمیتی بنویسید.

از اعداد و ارقام استفاده کنید تا کارفرما را تحت تاثیر قرار دهید. به عنوان مثال، تعداد افرادی که نظارت کرده اید، تعداد محصولاتی که فروخته اید، میزانی که فروش را افزایش داده اید، و غیره…

8. از کلمات ساده و فعل های پر هیجان استفاده کنید.

فردی که رزومه شما را می خواند ممکن است برای همیشه کارفرمای شما نباشد. رزومه توسط استخدام کنندگان، متخصصان منابع انسانی و یا با افراد متخصص آن حوزه خاص هم بررسی می شود. از زبان ساده و عامیانه و همچنین از افعال متقاعد کننده ای مانند بدست گرفتن، مدیریت کردن، رهبری کردن، توسعه بخشیدن، افزایش دادن، انجام دادن، سود کردن و غیره استفاده نمایید.

9. مشاغلی که بدون دریافت پول انجام داده اید را نیز بیان کنید.

اگر شما برای یک سازمان شناخته شده داوطلبانه کار کرده اید یا به دلیل مهمی این کار را کرده اید، آن را در رزومه خود قرار دهید. شما باید این تجربیات را در بخش «تجربه کاری» یا «بخش داوطلبانه» قرار دهید، به ویژه اگر آنها مربوط به موقعیتی هستند که برای آنها درخواست ارسال می کنید.

10. اطلاعات تماس خود را چندین بار چک کنید.

رزومه شما باید نام، آدرس، ایمیل و شماره تلفنتان را ذکر کند. این اطلاعات باید در بالای صفحه اول قرار گیرد. همچنین اطمینان حاصل کنید که این اطلاعات دقیق و درست است. در غیر این صورت، کارفرما قادر نخواهد بود با شما تماس بگیرد.

چگونه برای پیدا کردن شغل در کانادا، یک رزومه خوب بنویسیم

نکاتی که نباید در رزومه ذکر شود:

1. از آدرس ایمیل های نامناسب استفاده نکنید.

اطمینان حاصل کنید که ایمیل شما خوانایی ساده داشته باشد، آسان تایپ شود و حرفه ای و غیر توهین آمیز باشد. به طور کلی، آدرس ایمیل شما باید بر اساس نام شما باشد. هر اسم مستعار، اعداد یا نویسه های خاص را حذف کنید.

2. اطلاعات شخصی غیر ضروری را ذکر نکنید.

بهتر است از هر گونه اطلاعات شخصي مانند سن، وزن، قد، وضعيت تاهل، اولويت ديني، نظرات سياسي يا هر خصوصيت شخصي ديگري که مي تواند بحث برانگيز باشد، استفاده نشود. با حذف این اطلاعات، هرگونه تفکر منفی را از ذهن کارفرما دور می کنید. مهمتر از همه، شماره بیمه اجتماعی شما را در رزومه خود وارد نکنید.

3. عکس خود را روی رزومه نگذارید.

اگر چه ممکن است در برخی از کشورها قابل قبول باشد که یک عکس بگذاریم، اما در کانادا این کار اصلا قانونی نیست. با این کار فقط شانس خود را برای به دست آوردن موقعیت شغلی و همچنین تمرکز بر رزومه خود کاهش می دهید. شما می خواهید کارفرما در مورد مهارت ها و تجربه های شما تمرکز داشته باشد، نه اینکه به ظاهر شما نگاه کند.

4. از لیست های نشانه دار زیاد استفاده نکنید

توجه کنید که در رزومه از بخش بندی زیاد، زیر مجموعه ها و لیست های نشانه دار زیاد استفاده نکنید. هر لیست نشانه دار از 5 تا 7 بند نباید بیشتر باشد. با این روش، کار را برای کارفرمایان آسان می کنید تا رزومه شما را مطالعه و پتانسیل هایتان را شناسایی کند. هر لیست نشانه دار باید عاقلانه و همراه با اطلاعات مرتبط و مختصر استفاده شود.

5. از ضمایر شخصی استفاده کنید

از کلمه “من” یا ” ام ” استفاده نکنید و به جای آن از سوم شخص استفاده نمایید. به طوری که انگار برای کس دیگری رزومه می نویسید.

6. مسئولیت های شغلیتان را لیست نکنید

وظایف شغلی شما با همان عنوانش واضح می باشد و نیازی به تیتروار بیان کردن وظایف نیست. به جای آن می توانید با مثال زدن دستاوردهای خود، وظایف را به طور غیر مستقیم ذکر کنید.

7. نظرات کلی ندهید

اظهارات نامشخص مانند “مسئول افزایش بهره وری و صرفه جویی در هزینه”، هیچگونه اطلاعاتی را به کارفرمایان ارائه نمی دهد. تجربه شخصی خود را بیان کنید!

8. علت ترک مشاغل قبلی را ذکر نکنید

هدف اصلی رزومه شما این است که مهارت ها، تجربه و دستاوردهای شما را بیان کند. مطالب موجود در رزومه باید به طور کامل مثبت باشد و بنابراین نباید دلایل برای ترک مشاغل قبل را در بر داشته باشد، زیرا هیچ ارزشی برای شما به عنوان یک فرد مشتاق برای کار، ندارد.

9. ارجاعات را ذکر نکنید

کارفرمایان فقط ارجاعاتی را نیاز دارند که مربوط به استخدام شما می شود. ارجاعات را در برگه های جداگانه داشته باشید و زمان مراجعه به شرکت برای مصاحبه حضوری، آنها را همراه خود ببرید. سرگرمی ها و علایق خود را نیاز نیست بیان کنید.

10. سرگرمی و علائق خود را ثبت نکنبد

اصولا توصیه نمی شود که سرگرمی ها را ذکر کنید، زیرا اصولا باعث قضاوت های اشتباه می شود. با این حال، اگر سرگرمی های شما مربوط به موقعیت شغلی مورد درخواست شما باشد، می توانید آنها را به نحوی بیان کنید که نشان دهد چرا برای این شغل مناسب هستید.


راسا پرواز آدراپانا رزومه ,های ,استفاده ,یک ,کارفرما ,نکنید ,در رزومه ,خود را ,رزومه خود ,رزومه شما ,را در ,زیاد استفاده نکنیدمنبع

چگونه برای سوپر ویزای کانادا درخواست دهیم؟

چگونه برای پیدا کردن شغل در کانادا، یک رزومه خوب بنویسیم

15 شغل برتر در کانادا در سال 2019

سوالات متداول اقامت موقت در کانادا

پیکاپ پاسپورت کانادا

تور دیدیم | تور دیدیم ترکیه

چگونه مدت زمان اقامت ویزای تحصیلی کانادا را افزایش دهیم؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

آرایشی bina holding قلب شکسته فروش آنلاین ترازو ارزان ماندگار آلودگی هوا هر چیزی که باید از بیمه بدونی رو اینجا بخون باسکول باشگاهی مجموعه دِوَک ترموستات و کلید لمسی هوشمند | گروه مبنا